Bruinisse transportroutes: verschil tussen versies

(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{OM Werkproces |Context=Bruinisse |OM werkproces stap=i) Transportroutes }} {{Paragraphs show}} {{Heading}} Media:Transportroute Bruinisse.pdf|Transportroute Bru...')
 
Regel 5: Regel 5:
 
{{Paragraphs show}}
 
{{Paragraphs show}}
 
{{Heading}}
 
{{Heading}}
[[Media:Transportroute Bruinisse.pdf|Transportroute Bruinisse]]
+
Voor het aanvoeren en afvoeren van materiaal is er in overleg met de belanghebbenden een {{Cite|resource=File:Transportroute Bruinisse.pdf|name=transportroute}} opgesteld. Hierdoor is de overlast zo beperkt mogelijk gehouden.
 
{{VN query}}
 
{{VN query}}

Versie van 26 nov 2014 om 12:23

Bruinisse transportroutes
Dijkvak Bruinisse
OM werkproces stap i) Transportroutes

Activity IOR



Het dijktraject Bruinisse was lastig bereikbaar voor het aan- en afvoeren van materialen. Het werkverkeer kon geen gebruik maken van de wegen door de dorpskern. De aannemer maakte daarom gebruik van een bestaande route net buiten het dorp, specifiek bestemd voor vrachtverkeer naar de Vissershaven en de Reparatiehaven. Daarnaast maakte projectbureau Zeeweringen afspraken met een aantal boeren en pachters over een transportroute over hen terreinen in de Stoofpolder. In de dijk bij de Stoofpolder maakte de aannemer een doorgang en een keerpunt, zodat vanaf daar het hele dijkvak bereikbaar was. Bovendien voerde hij veel materiaal over het water aan. De stukken dijk die lastig bereikbaar waren, werden vanaf het water met behulp van een kraanschip versterkt.



Voor het aanvoeren en afvoeren van materiaal is er in overleg met de belanghebbenden een transportroute opgesteld. Hierdoor is de overlast zo beperkt mogelijk gehouden.

De View-Navigation (VN) pagina's.

HZ University of Applied Sciences
Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Projectbureau Zeeweringen
Waterschap Scheldestromen
Provincie Zeeland
Deltares