Voorbereiden van de uitvoering Veiligheidsbuffer Oesterdam: verschil tussen versies

Regel 9: Regel 9:
 
|Paragraph number=1
 
|Paragraph number=1
 
|Paragraph language=Dutch
 
|Paragraph language=Dutch
|Paragraph=Voorbereiden van de uitvoering Veiligheidsbuffer Oesterdam kent een eigen concept map.
+
|Paragraph=In de planuitwerking wordt de beschrijving van het probleem aangescherpt en mogelijke oplossingsrichtingen worden uitgewerkt in alternatieven. Doel van de planuitwerking is aan te geven wat de oplossing is voor het gesignaleerde probleem en hoe dit aangepakt moet worden. Centraal staat de ‘wat-en-hoe’-vraag.
  +
 
  +
De Planuitwerking van het Oesterdam Veiligheidsbufferproject is, na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, met enige vertraging van start gegaan. Het projectteam dat door Rijkswaterstaat is samengesteld, is gebaseerd op de IPM-rollen (zie voor uitleg IPM-rollen [[Samenstellen projectteam voor realisatie VN| de pagina over het samenstellen van het projectteam]]). Het is uniek dat Natuurmonumenten de rol van Omgevingsmanager mocht invullen.
  +
 
  +
De voorbereiding is niet op de markt gebracht, maar uitgewerkt door een consultant en het Projectbureau Zeeweringen. Nadat de benodigde vergunningen verkregen waren, is het bestek vermarkt.
  +
 
  +
De activiteiten in voorbereiding van de uitvoering van het project zijn vastgelegd in onderstaande concept map.
 
}}
 
}}
 
<div id="page">
 
<div id="page">

Versie van 25 okt 2014 om 22:07

Voorbereiden van de uitvoering Veiligheidsbuffer Oesterdam
Context Oesterdam veiligheidsbuffer
Decompositie type IOR

Activity



In de planuitwerking wordt de beschrijving van het probleem aangescherpt en mogelijke oplossingsrichtingen worden uitgewerkt in alternatieven. Doel van de planuitwerking is aan te geven wat de oplossing is voor het gesignaleerde probleem en hoe dit aangepakt moet worden. Centraal staat de ‘wat-en-hoe’-vraag.

De Planuitwerking van het Oesterdam Veiligheidsbufferproject is, na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst, met enige vertraging van start gegaan. Het projectteam dat door Rijkswaterstaat is samengesteld, is gebaseerd op de IPM-rollen (zie voor uitleg IPM-rollen de pagina over het samenstellen van het projectteam). Het is uniek dat Natuurmonumenten de rol van Omgevingsmanager mocht invullen.

De voorbereiding is niet op de markt gebracht, maar uitgewerkt door een consultant en het Projectbureau Zeeweringen. Nadat de benodigde vergunningen verkregen waren, is het bestek vermarkt.

De activiteiten in voorbereiding van de uitvoering van het project zijn vastgelegd in onderstaande concept map.



Oesterdam VB: uitvoeren Realisatie Veiligheidsbuffer Oesterdam Oesterdam VB: openbaar aanbesteden en gunnen Oesterdam VB: kiezen van zandwinlokaties Oesterdam VB: vergunningen aanvragen Oesterdam VB: voorbereiden van de aanbesteding Oesterdam VB: kiezen van uitvoeringsmethode Oesterdam VB: uitvoeringseisen Oesterdam VB: vergunningen Oesterdam VB: definitief ontwerp Oesterdam VB: voorwaarden voor zandwinning Oesterdam VB: bestek opstellen Oesterdam VB: bestek Oesterdam VB: vaststellen definitief ontwerp Voorbereiden van de uitvoering Veiligheidsbuffer Oesterdam Oesterdam VB: opleveren Monitoren en evalueren Veiligheidsbuffer Oesterdam Oesterdam VB: vaststellen voorkeursontwerp Oesterdam VB: voorwaarden voor uitvoering Het ontwerpproces Veiligheidsbuffer Oesterdam Planuitwerking Veiligheidsbuffer Oesterdam Oesterdam VB: doelstellingen project Oesterdam VeiligheidsbufferVoorbereiden van de uitvoering
Over deze afbeelding


De links naar andere pagina's.

Produceert
Consumeeert
Onderdeel van
Instantie van
Betreft


HZ University of Applied Sciences
Rijkswaterstaat, Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Projectbureau Zeeweringen
Waterschap Scheldestromen
Provincie Zeeland
Deltares